Позакореневий і кореневий підживлення
Ретельно розчинити добриво з розрахунку 25 мл на 10 л води та підживити.
Овочеві та плодово-ягідні культури:
- 3-4 підживлення від фази формування зав'язуй до активного плодоносіння та дозрівання врожаю
— періодичність — 15-20 днів.
Набувальний ефект від застосування на культури:
Томати, огірок, перець, капуста: Збільшується розмір плодів, підвищується їх однорідність, товарність, колір, прискорюється дозрівання товарного врожаю. Підвищується вміст цукрів, сухої речовини, вітамінів С, а в плодах покращується їхній смак. На томатах показник сухої речовини «BRIX» підвищується на 2-3 одиниці.
Корнеплоди (морква, буряк): Збільшується площа листової поверхні, забезпечує інтенсивний фотосинтезу. Підвищується сила кореневої системи, сприяючи кращому проникненню її в ґрунт. Забезпечується відтік цукрів із листя до коренеплодів. Підвищується врожайність, вміст цукрів, сухої речовини, вітаміну С, каротину в коренеплодах. Поліпшується товарність коренеплодів і їх легкість.
Картопля: Запобігає потемнінню м'якоті клубнів. Підвищується стійкість рослин картоплі до грибкових, бактеріальних хвороб, водного стресу. Поліпшується синтез вуглеводів у рослинах картоплі, їх відтік у клубній. Підвищується врожайність, вміст крохмалю в полунях, їхні кулінарні властивості, легкість і товарність.
Виноград: Поліпшується ріст і розвиток культури, знижується враження грибковими та вірусними хворобами. Підвищується вміст цукру в ягодах, гроно технічних сортів винограду набувають яскравої забарвлення.
Яблоня: Збільшується розмір і маса плодів, поліпшується їхній смак, запах. Плоди набувають характерного для сорту забарвлення, поліпшується їхня форма. Підвищується вихід товарного врожаю, поліпшується якість і легкість плодів.