Кошик
2258 відгуків
Дім Сад Город магазин для фермера та агронома. Все для присадибної ділянки, саду та дому.
Контакти
Дім Сад Город - інтернет магазин для фермера та агронома. Все для присадибної ділянки, саду та дому.
смт Аули, Україна
+380 (98) 171-69-69
+380939497555
Мапа

Келік Калій — 25 мл Вітера

30 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

  • Немає в наявності
Келік Калій — 25 мл Вітера
Келік Калій — 25 мл ВітераНемає в наявності
30 
+380 (98) 171-69-69
+380 (98) 171-69-69
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Xимичний Состав
Калій 50%
Калий EDTA 4,5%

Свойства:

На відміну від нітратних або сульфатних форм калійних добрив

«Келік Калій» максимально швидко забезпечує культури калієм

стимулює поглинання калію кореневою системою, проявляючи пролонговану дію.

У період вегетативного розвитку культур:

  • - покращує стійкість до засуха, за допомогою контролю активності закривання застібок;

  • - регулює процеси дихання;


  • - покращує стійкість культур до хвороб і шкідників;


  • — активує кореневу систему, сприяючи її кращому проникненню в ґрунт.


  • у період плодоносіння культур:


  • - збільшує розмір і масу плодів;


  • - покращує смак, колір і товарність плодів;


  • - прискорює та покращує дозрівання;


  • - сприяє утворенню цукрів і збільшує їх вміст у плодах;


  • - активізує синтез сухої речовини в плодах, збільшуючи BRIX на 2-3 одиниці;


  • - підвищує врожайність і покращує якість плодів;

  • — продовжує легкість (ощадження) плодів.

 Позакореневий і кореневий підживлення

Ретельно розчинити добриво з розрахунку 25 мл на 10 л води та підживити.

Овочеві та плодово-ягідні культури:

- 3-4 підживлення від фази формування зав'язуй до активного плодоносіння та дозрівання врожаю

— періодичність — 15-20 днів.

Набувальний ефект від застосування на культури:

Томати, огірок, перець, капуста: Збільшується розмір плодів, підвищується їх однорідність, товарність, колір, прискорюється дозрівання товарного врожаю. Підвищується вміст цукрів, сухої речовини, вітамінів С, а в плодах покращується їхній смак. На томатах показник сухої речовини «BRIX» підвищується на 2-3 одиниці.

Корнеплоди (морква, буряк): Збільшується площа листової поверхні, забезпечує інтенсивний фотосинтезу. Підвищується сила кореневої системи, сприяючи кращому проникненню її в ґрунт. Забезпечується відтік цукрів із листя до коренеплодів. Підвищується врожайність, вміст цукрів, сухої речовини, вітаміну С, каротину в коренеплодах. Поліпшується товарність коренеплодів і їх легкість.

Картопля: Запобігає потемнінню м'якоті клубнів. Підвищується стійкість рослин картоплі до грибкових, бактеріальних хвороб, водного стресу. Поліпшується синтез вуглеводів у рослинах картоплі, їх відтік у клубній. Підвищується врожайність, вміст крохмалю в полунях, їхні кулінарні властивості, легкість і товарність.

Виноград: Поліпшується ріст і розвиток культури, знижується враження грибковими та вірусними хворобами. Підвищується вміст цукру в ягодах, гроно технічних сортів винограду набувають яскравої забарвлення.

Яблоня: Збільшується розмір і маса плодів, поліпшується їхній смак, запах. Плоди набувають характерного для сорту забарвлення, поліпшується їхня форма. Підвищується вихід товарного врожаю, поліпшується якість і легкість плодів.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 30 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner