Перець Султан
Толстонний, високі смакові та товарні якості.
Характеристика сорту
Швидкоспільність: Середньосплавний сорт, від входів до технічної стиглості 130-135, до біологічної — 158-165 днів.
Рослина
Рослина середньоросле, заввишки 45-60 см, густооблистя.
Плоди
Плоди перцю Султан за типом ратунди (гогошари) — плоско-округлої форми; гладкі, слабобристі, великі; товщина стінки 8-10 мм.
Фарбування
Світло-зелені у фазі технічної стиглості та темно-червоні — у біологічній
Маса: 100-150 г
Смак: Смакові якості — чудові
Урожайність: 40-70 т/га
Стійкість до хвороб
Сорт Султан стійкий до вертикального в'янення.
Додаткова інформація
• Вирощують через розсаду;
• Схема посадки істотно залежить від способу поливання (60 X 20 см під час поливання дощуванням і 90+50 X 20 см під час вирощування на крапельному зрошення);
• Плоди перцю Султан використовують як для споживання у свіжому вигляді, так і для консервування.