Характеристики гібриду
• кущовий кабачок;
• ранній термін дозрівання (40-й день після виходів);
• компактна рослина з короткими міжвузликами та високою концентрацією жіночих кольорів;
• плоди циліндричні, світло-зелені;
• м'якоть ніжна, біла, з чудовими смаковими якостями. М'якоть і шкірка не твердіють;
• надзвичайно продуктивним гібридом.
Призначення
• підходить для реалізації в свіжому вигляді та перероблення, придатних для заморожування;
• найвищий рівень, вихід продукції на кабачкову ікру.
Додаткова інформація
• Стійкість до вірусів (ZYMV, CMV, WMV) і борошнистої роси (Px).
• Вимагає мінімум профілактичних оброблень через високий рівень стійкості до хвороб.