Середній термін дозрівання по типу Japanese, від Японської компанії.
Час вегетації з початку початку посадки в землю від 65 і до 70 днів.
Висаджування проводиться для відкритого грунту так і тепличного укриття.
Корінь розвинений прекрасно, рослина рясно листяна, дозволять надійно прикривати плоди від сильно
гарячого сонця.
Добре відноситься до краплинного зрошення, і вимагає підживлення добрив.
Форма – високо круглі
Вага 1.6 – 2.5 кг
Забарвлення – сіро - зелений
Щільна і тонка шкірка
М'якуш оранжевого кольору
Зміст цукру: 15-16%
Призначений для заморозки, консервації і кулінарної переробки.
Дуже добре відаптується в холодну і суху погоду.
Стійкий до захворювання.
Переносить транспортування, і може витримати тривале зберігання в прохолодному місці.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Диня |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Гібрид |
Рік врожаю | 2023 |
Колір плоду | Помаранчевий |
Виробник | Kitano Seeds |
Країна виробник | Японія |
Насіння в упаковці | 100 шт. |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Середньорослі |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Так |
Стійкість до вилягання | Так |
Упаковка | |
Упаковка | Пачка |
Зберігання | |
Термін зберігання | 12 міс |
Користувацькі характеристики | |
Засухостійкість | Так |