30 ₴
26 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
Xимичний Состав
Калій 50%
Калий EDTA 4,5%
Свойства:
На відміну від нітратних або сульфатних форм калійних добрив
«Келік Калій» максимально швидко забезпечує культури калієм
стимулює поглинання калію кореневою системою, проявляючи пролонговану дію.
У період вегетативного розвитку культур:
- покращує стійкість до засуха, за допомогою контролю активності закривання застібок;
- регулює процеси дихання;
- покращує стійкість культур до хвороб і шкідників;
— активує кореневу систему, сприяючи її кращому проникненню в ґрунт.
у період плодоносіння культур:
- збільшує розмір і масу плодів;
- покращує смак, колір і товарність плодів;
- прискорює та покращує дозрівання;
- сприяє утворенню цукрів і збільшує їх вміст у плодах;
- активізує синтез сухої речовини в плодах, збільшуючи BRIX на 2-3 одиниці;
- підвищує врожайність і покращує якість плодів;
— продовжує легкість (ощадження) плодів.
Позакореневий і кореневий підживлення
<p>n style="font-size:14px">Ретельно розчинити добриво з розрахунку 25 мл на 10 л води та підживити.Овочеві та плодово-ягідні культури:
- 3-4 підживлення від фази формування зав'язуй до активного плодоносіння та дозрівання врожаю
— періодичність — 15-20 днів.
Набувальний ефект від застосування на культури:
Томати, огірок, перець, капуста: Збільшується розмір плодів, підвищується їх однорідність, товарність, колір, прискорюється дозрівання товарного врожаю. Підвищується вміст цукрів, сухої речовини, вітамінів С, а в плодах покращується їхній смак. На томатах показник сухої речовини «BRIX» підвищується на 2-3 одиниці.
Корнеплоди (морква, буряк): Збільшується площа листової поверхні, забезпечує інтенсивний фотосинтезу. Підвищується сила кореневої системи, сприяючи кращому проникненню її в ґрунт. Забезпечується відтік цукрів із листя до коренеплодів. Підвищується врожайність, вміст цукрів, сухої речовини, вітаміну С, каротину в коренеплодах. Поліпшується товарність коренеплодів і їх легкість.
Картопля: Запобігає потемнінню м'якоті клубнів. Підвищується стійкість рослин картоплі до грибкових, бактеріальних хвороб, водного стресу. Поліпшується синтез вуглеводів у рослинах картоплі, їх відтік у клубній. Підвищується врожайність, вміст крохмалю в полунях, їхні кулінарні властивості, легкість і товарність.
Виноград: Поліпшується ріст і розвиток культури, знижується враження грибковими та вірусними хворобами. Підвищується вміст цукру в ягодах, гроно технічних сортів винограду набувають яскравої забарвлення.
Яблоня: Збільшується розмір і маса плодів, поліпшується їхній смак, запах. Плоди набувають характерного для сорту забарвлення, поліпшується їхня форма. Підвищується вихід товарного врожаю, поліпшується якість і легкість плодів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Atlantica Agricola |