Транспортабельний, ніжний і високоурожайний сорт.
Від масових відходів до технічної стиглості 98-134 дня.
Кущ напіврозкідистий, заввишки 50-70 см.
Плоди грушеподібної або подовжено-грушеподібної форми, середньої довжини, масою 128-330 г, білі, глянсові, тонкошкірі.
М'якоть щільна, ніжна, прекрасного смаку, без гіркоти.
Сорт використовується в домашній кулінарії, для перероблення, соління й маринування, а також сушіння.
Рекомендується для дієтичного харчування.посів на розсаду проводять наприкінці лютого — початку березня,
пікування — у фазі одного-двох справжнього листя.
Висадка розсади під плівкові укриття — всередині травня, у відкритий ґрунт — на початку червня.
Схема посадки 60х40 см. До кінця липня на рослині залишають 5-6 найбільших зав'язок,
інші квіти та зав'язки видаляють.
Подальший догляд полягає в поливах, підживленнях і пухкості.