Сорт Московська зимова відноситься до середньостиглих і дозріває на 110-120 день після засіву. Любить сонячні, добре освітлені ділянки з суглинними легкими грунтами. Засівати рекомендується в теплу грунт на початку травня. Агротехнічні заходи включають розпушування землі, полив, проріджування паростків. Так як сорт проявляє стійкість до шкідливих бактерій і цветушности, додаткових заходів по обприскуванню не потрібно. З 1 кв.м можна зібрати до 7 кілограм. Плоди виростають невеликими, міцними, що не викривленими, з довжиною до 11-16 см. Цукристість сорту досягає 8%, каротину - до 12%. Колір коренеплоду червонувато-оранжевий, форма - конічна. Використовується для свіжих страв, зимового консервування заморозки. Не втрачає смак і товарність під час тривалого зберігання в прохолодному місці.