Квасоля кущова Борлотто — суперурожайний сорт. Дуже смачні великі боби ідеально підходять для приготування борщу, других страв, консервації, заморозки. Їх можна вживати на різній стадії зрілості. Недозрілі стручки мають легкий горіховий присмак, а зрілі квасолини швидко розварюються і дуже ніжні на смак. Це, мабуть, найкраща квасоля, яку так люблять господині. А фермери давно оцінили її невибагливість, врожайність і простоту в догляді. Ми розповімо, чим корисна квасоля.
Сьогодні налічується близько 250 сортів культури. То яка квасоля корисніша — червона або біла? Червона більш калорійна, а біла містить менше білка і легше засвоюється. Тож біло-червона Борлотто — відмінний вибір для нерішучих. Корисні властивості квасолі загальновідомі. Це профілактика хвороб шлунково-кишкового тракту та сечовивідної системи. А ще в ній багато рослинних волокон і вітамінів, що сприяють регуляції обміну речовин. Нижче читайте, як посадити квасолю, це нескладно.