Перець Фьорст F1 від фірми Sakata
Стиглість:
Ранній гібрид солодкого перцю, вегетаційний період – 55-60 днів після висадки розсади.
Тип перцю: Угорський тип.
Призначення: Використовується для свіжого ринку та переробки.
Вирощування: для вирощування у відкритому грунті.
Описова характеристика плоду:
- Плоди конічної форми;
- Щільні, з глянцем, дуже однорідні;
- Вага плоду 150-180 г;
- Довжиною 10 см, діаметром 6-7 см;
- Товщина стінки плода – 6 мм;
- Колір у технічній стиглості – жовтий;
- У біологічній – червоний.
Перевага:
- Дуже швидко переходить від молочно-білого до яскраво-червоного кольору.
- Відмінний смак.
- Хороша вирівняність по формі і масі плодів.
- Великий кущ з розвиненим листям, короткі міжвузля, потужний листовий апарат добре затіняє плоди.
- Сильна коренева система, завдяки чому формується багато продуктивної зав'язі з мінімальним опаданням плодів.
- Висока адаптивність до умов вирощування.
- Рослина компактна та потужна, не печеться на сонці.
- Стійкість – HR: Tm: 0,2.
Конкурентні переваги:
Відмінна лежкість та транспортабельність.
Високоякісні плоди подвійного призначення.
Рекомендована кількість для посадки – 30-35 тис. рослин/га