Кавун Леджіо F1
Період дозрівання:
дозріває за 65-68 днів кавун
Призначення кавуна:
призначений для вирощування у відкритому грунті для свіжого ринку та переробки;
Кавун Леджіо є надраннім гібридом який має високу врожайність, відомий кавун своєю гарною та великою плодовою масою, має чудову стійкість до хвороби має відмінний смак та якості. Леджіо гарно підходить для фермерського вирощування, які в пошуках ранньої продукції для продажу кавунів на свіжому ринку. Кавуни Леджіо чудово транспортується, довго зберігається після збирання має гарний товарний вигляд та неперевершений смак.
Характеристика плоду:
Перевагами кавуна є:
Додаткова інформація:
Має універсальне використання, вживання в свіжому вигляді, консервування виготовлення соків. Придатний для транспортування на тривалі відстані.
Норма висадки:
Норма становить - 7 тис.рос./га
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Кавуни |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Гібрид |
Колір плоду | Червоний |
Виробник | Sakata |
Країна виробник | Японія |
Насіння в упаковці | 1000 шт. |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки дозрівання | 68 дн |