8 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
Борна кислота.
Універсальне мікродобрювання для плодових, овочевих, ягідних і квіткових культур ефективно поповнює дефіцит бору в ґрунті.
Використовують для підживлення з/х культур у період вегетації.
Призначення
- Кислота борна застосовується як добриво з фунгіцидною властивістю під час вирощування сільськогосподарських культур
- Збільшує врожайність, сприяє збільшенню вмісту цукру вітаміну C і каротину в плодах.
- Підвищує інтенсивність цвітіння квіткових культур.
Паковання: 20 г .
Регламент застосування. Обприскувати рослини свіжоприготованим робочим розчином препарату в суху безвітряну погоду в ранкові або вечірні години або вдень у похмуру, але не дощовиту погоду, забезпечуючи рівномірне змочування листя.
Культура.Норма витрати.Розхід розчину. Кратність оброблень.
Капуста білочана та кольорова 10г/10 л води 1 л/10 кв.м 2-3 Картопля 10 г/10 л води 1л/10 кв.м 2-3.
Цибуля ріпчаста, огірок, буряк, томати 10 г/10 л води 1л/10 кв.м 2-3 .
Ягідні культури (виноград, малина, суниця, смородина, крижовик) 10 г/10 л води 1-2 л/10 кв.м (1-1,5 л на кущ) 1-2.
Плодові культури (вишня, груша, слива, яблуня) 10 г/10 л води 2-10 л/дерево 1-2.
Квіткові культури 10г/10 л води 1л/10 кв.м 1-2 .
Додаткова інформація
Оброблення борною кислотою плодово-ягідних культур дає додавання врожаю в середньому на 20-25%.
Борну кислоту під час внесення в ґрунт можна поєднувати з іншими мікроелементами.
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Упаковка | 20 г |
Країна - виробник | Україна |