Перець Аден F1
Ранній гібрид солодкого перцю для вирощування в зимових, весняних плівкових теплицях і у відкритому ґрунті. Характеристика гібриду швидкостиглість: Ранний, від висаджування розсади до технічної стиглості 45-55 днів, до біологічної -80-110 днів. Рослина рослиніня детермінантного типу, потужне, високоросле, сильно облищене, добре захищає плоди від сонця. Плоди Плоди перцю Аден F1 великі, трапецієподібної форми, 3-4 камерні, товщина стінки 6-8 мм, масою до 200 грамів; плоди чудових смакових якостей легко транспортуються на далекі відстані, довго зберігають товарний вигляд. Фарбування В технічної стиглості перець кольору слонової кістки, у біологічній — червоні. Маса: 200 г Смак: Солодкий Урожайність: у скляних теплицях 18-20 кг/м2, у плівкових — 6-8 кг/м2 Рекомендації з вирощування Вирощують насіння перцю Аден F1 через розсаду. Найпоширеніший спосіб вирощування розсади перцю — висівши насіння в касети. Додаткова інформація • перець придатний для перероблення та реалізації у свіжому вигляді • розсаду перцю Аден F1 висаджують у віці 60-70 днів • кількість рослин у весняних плівкових теплицях — 5 шт./м2, у скляних телицях — 2,5 розт./м2 за малооб'ємної технології • гібрид раннього стиглого перцю Аден F1 стійкий до сонячних опіків, толерантне до ВТМ і ВОМ-1
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Nasko |
Сорт/Гібрид | Гібрид |
Користувальницькі характеристики | |
Кількість насінин в упаковці | 1000 шт |
Форма плоду | Трапецієвидна |
Вага плоду | 200 г |
Ранньостиглість | Ранній |
Вегетаційний період (після висадки розсади) | 45-55 днів |
Товщина стінки | 6-8 мм |
Густота посадки | 6-8кг/м2 |
Країна - виробник | Україна |
Вегетаційний період від сходів) | 80-110 днів |
Колір плоду (технічна стиглість) | Слонова кістка |
Колір плоду (біологічна стиглість) | Червоний |