Перець Аден F1
Ранній гібрид солодкого перцю для вирощування в зимових, весняних плівкових теплицях і у відкритому ґрунті.
Характеристика гібриду
Швидкоспільність: Ранний, від висаджування розсади до технічної стиглості 45-55 днів, до біологічної -80-110 днів.
Рослина
Рослина детермінантного типу, потужне, високоросле, сильно облищене, добре захищає плоди від сонця.
Плоди
Плоди перцю Аден F1 великі, трапецієподібної форми, 3-4 камерні, товщина стінки 6-8 мм, масою до 200 грамів; плоди чудових смакових якостей легко транспортуються на далекі відстані, довго зберігають товарний вигляд.
Фарбування
У технічній стиглості перець кольору слонової кістки, у біологічній — червоні.
Маса: 200 г
Смак: Солодкий
Урожайність: у скляних теплицях 18-20 кг/м2, у плівкових — 6-8 кг/м2
Рекомендації щодо вирощування
Вирощують
насіння перцю Аден F1 через розсаду. Найпоширеніший спосіб вирощування розсади перцю — висівши насіння в касети.
Додаткова інформація
• перець придатний для перероблення та реалізації у свіжому вигляді
• розсаду перцю Аден F1 висаджують у віці 60-70 днів
• кількість рослин у весняних плівкових теплицях — 5 шт./м2, у скляних тілицях — 2,5 розт./м2 за малооб'ємної технології
• гібрид раннього стиглого перцю Аден F1 стійкий до сонячних опіків, толерантне до ВТМ і ВОМ-1