Перець Айвенго
Один із найраніших сортів солодкого перцю.
Характеристика сорту
Ранний, від повних відходів до технічної стиглості плодів 105-115 днів, до біологічної — 125-135 днів.
Рослина — середньоросле, компактне, полуштамбове.
Плоди конусоподібні, 2-3-камерні, гладкі.
Перець ранньосстиглий, солодкий виділяється високими товарними якостями плодів.
У технічній стиглості біло-кремового кольору, в біологічній — червоні, товщина м'якоті 4-7 мм.
Маса: 95-140 г.
Смак: Солодкий
Урожайність: 70-80 т/га.
Стійкість до хвороб Перець сортовий Айвенго стійкий до вертицилізльного в'янення, альтернаріозу та мозаїки.
Рекомендована норма висадки: сортовий перець Айвенго витримує загущені посадки.
Щільність посадки — 70-80 тис. розт./га
Рекомендації щодо вирощування
На сьогодні найпоширенішим способом вирощування розсади перцю є висівання насіння в касети.
Насіння вирощують через розсаду.
Для отримання більш раннього врожаю для реалізації свіжого вигляду треба висаджувати 60-65-денну розсаду.
Додаткова інформація
• Перець придатний для прибирання як у технічній (жовті), так і в біологічній (червоні) стиглості.
• Придатний для консервування та вживання у свіжому вигляді.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Nasko |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Користувальницькі характеристики | |
Кількість насінин в упаковці | 500 шт |
Форма плоду | Конусовидна |
Вага плоду | 95-140 р |
Ранньостиглість | Суперранній |
Вегетаційний період (після висадки розсади) | 125-135 днів |
Товщина стінки | 4-7мм |
Густота посадки | 70-80 тис |
Країна - виробник | Україна |
Вегетаційний період від сходів) | 105-115 днів |
Колір плоду (технічна стиглість) | Біло-кремовий |
Колір плоду (біологічна стиглість) | Червоний |