Опис
• вегетаційний період: 20-30 днів;
• коренеплод високої якості, циліндричної форми, масою 20-25 г;
• ботва в редису коротка, але сильна;
• тонка шкірка яскраво-червоного кольору з білим кінчиком;
• коренеплоди в діаметрі 2-3 см, без гіркоти, хрусткі, щільні та здатність довгий час не втрачати пружність;
• сорт стійкий до порожнечі коренеплода та стріляння;
• редис негативно переносить надмірну кількість азотних добрив і велику концентрацію органічних добрив у ґрунті;
• не витримує загущення;
• посадка проводять за схемою 5Х10 см;
• насіння висівають за нормою — 1,2-2 г/м2 на глибину 2-2,5 см;
• норма висівання насіння — 300-500 шт./м 2
• м'якоть ніжна, дуже соковита, пікантна.
Додаткова інформація
- Добре переносить брак освітлення.
- Не схильний до борошнистої роси та білого гнилі.
- Цінується за високі якості та чудовий товарний вигляд.
- Для вирощування редису відводять сонячні зони, з яких рано сходить сніг навесні. Відповідає легкі пухкі ґрунти, на важких він стрілкується.
- Кислі ґрунту потрібно вапнакувати, інакше редис буде схильний до захворювання килою. Редис вимогливий до регулярних поливів, інакше плоди грубіють і стають гіркими.
- Рясне поливання редиски після тривалої спеки призводить до розтріскування коренеплодів.
- Частота поливання залежить від температури повітря — за спекотної погоди редис поливають щодня.
Основні атрибути | |
---|---|
Колір плоду | Червоний |
Виробник | Griffaton |
Вага упаковки | 500 г |
Користувацькi характеристики | |
Кількість насінин в упаковці | 500 г |
Форма плоду | Циліндрична |
Вага плоду | 15-20 г |
Ранньостиглість | Ранній |
Країна - виробник | Франція |
Вегетаційний період від сходів) | 20-30 днів |