Перець Айвенго Один із найраніших сортів солодкого перцю. Характеристика сорту Швидкоспільність: Ранний, від повних відходів до технічної стиглості плодів 105-115 днів, до біологічної — 125-135 днів. Рослина Рослина сорту Айвенго — середньоросле, компактне, полуштамбукове. плоди Плоди конусоподібні, 2-3 камерні, гладкі. Перець ранньосстиглий, солодкий сорт Айвенго виділяється високими товарними якостями плодів. Фарбування У технічній стиглості біло-кремового кольору, в біологічній — червоні, товщина м'якоті 4-7 мм. Маса: 95-140 г Смак: Солодкий Урожайність: 70-80 т/га Стійкість до хвороб Перець сортовий Айвенго стійкий до вертицилізтного в'янення, альтернаріозу та мозаїки. Рекомендована норма висадки: сортовий перець Айвенго витримує загущені посадки. Щільність посадки — 70-80 тис. розт./га Рекомендації щодо вирощування На сьогодні найпоширенішим способом вирощування розсади перцю є висівши
насіння в касети. Насіння раннього перцю Айвенго вирощують через розсаду. Для отримання більш раннього врожаю для реалізації свіжого вигляду треба висаджувати 60-65-денну розсаду. Додаткова інформація • Перець придатний для прибирання як у технічній (жовті), так і в біологічній (червоні) стиглості. • Придатний для консервування та вживання у свіжому вигляді.